Kaas & Wijn Stefaan
Langestraat 103
9150 Kruibeke
Tel: 03 292 52 74
stefaan.camerlinck@skynet.be

facebook: kaasenwijnstefaan

INFO

Nadat we in 2011 gestart zijn met onze eigen import van wijnen is het idee gegroeid om een eigen winkel te starten. Na lang zoeken hebben we het juiste pand gevonden in Kruibeke.

Wie we zijn? Stefaan en Sally. Onze namen alleen zeggen niet veel natuurlijk vandaar een woordje uitleg.

Stefaan is reeds van jongsaf gepassioneerd door wijnen. Na zijn studies aan de Hotelschool Koksijde heeft hij steeds gewerkt als sommelier in enkele klassezaken in België. In 2005 is hij verkozen tot "Eerste Sommelier van België" en in 2006 won hij de wedstrijd "Beste Sommelier van België". In 2010 nam Stefaan deel aan het Wereldkampioenschap voor Sommeliers van Zuid-Afrikaanse Wijnen. (WOSA Sommelier World Cup) Hij werd zeer verdienstelijk tweede.

Hierna is de wijnimport gestart. Door veel te proeven en te vergelijken en door een juiste prijszetting te handhaven garanderen wij u het beste uit elke regio die we aanbieden. We hebben een uitgebreid assortiment uit Zuid-Afrika, Italië, Frankrijk en vele andere landen. Stefaan beslist niet alles alleen, als Sally het ook lekker vindt, dan pas stellen we de wijnen te koop aan.

Sally is de rechterhand van Stefaan (en ook wel de linkerhand). Zij helpt waar en wanneer nodig en zorgt voor de ondersteuning ivm leveringen en winkel.

KAAS
Onze passie voor kaas is gegroeid met de jaren. We gaan samen graag eten en een bordje kaas staat wel wekelijks op het menu. Al snel merken we hoe goede kazen zich onderscheiden van "gewone" kazen. Onze beslissing was dus vlug gemaakt...

WIJ HALEN ONZE KAZEN ZELF RECHTSTREEKS op de vroegmarkt van Rungis (Parijs). Dit is het echte Walhalla op gebied van kaas. Topkwaliteit aan de beste prijzen. Die we dan ook graag aan u voorstellen. Uiteraard vindt U ook enkele Belgische en andere kazen in ons assortiment.